Vinkurs Riesling med Merete Bø - 14.10.2020 kl. 17.00

14. oktober får vi besøk av Merete Bø!

Merete Bø er sommelier, forfatter, vinskribent og ikke mindre enn dobbelt Norsk Mester for vinkelnere, Nordisk Mester, samt semifinalist i både EM og VM.

Hun har skrevet om vin fast for Dagen Næringsliv og DN.no siden 2007, og har lang fartstid og erfaring fra restauranter som Bagatelle, Cru og Park Hotel Vossevangen.

Klokken 17:00 – «Riesling»

Syrestram, sødmefull, frisk og kompleks. Utskjelt, undervurdert og feilbedømt. Veien til anerkjennelse har vært kronglete og lang for druen riesling, selv om ingen drue kan by på høyere kvalitet for pengene, eller skilte med samme tydelige tilhørighet, nerve og sjel.

Ei heller gi et bedre bilde av historien. Den enestående evnen til å forbedre seg i en flaske i årtier er uten sidestykke. Ingen andre land dyrker mer riesling enn Tyskland eller har flere viner laget av druen på det norske markedet.

Merete har plukket ut tyske rieslinger og vil fortelle deg historien om tysk riesling og hvorfor dette er noen av de beste vinkjøpene man kan gjøre. Og ikke minst fortelle hvilke man skal kjøpe og hvem man skal holde seg unna.

Det blir smaking av 5 ulike viner.

Dato: 14.20.2020 kl. 17.00

Pris: 795,- inkl. smaking av 5 viner og smakebiter av vår italienske spekemat

Buy this
  • kr 795,00 NOK
  • 1 Igjen
100% SSL Secure